avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce temei legal ar trebui invocat (schimbare destinatie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce temei legal ar trebui invocat (schimbare destinatie bun comun)?

Un coproprietar a ocupat abuziv ub hol in care si-a instalat o bucatarie . Este un hol care face intrarea in casa . Eu acum trebuie sa ocolesc casa si sa intru printr-o magazie . Va rog frumos sa-mi spuneti la ce lege sa fac referire sa-l pot scoate din hol ? Suntem coproprietari cu cote egale de 1/3 .
Cel mai recent răspuns: ilenuta1963 , utilizator 16:07, 2 Octombrie 2014
am inteles
Solicitati in instanta sa respecte destinatia locului. Nu evacuare.
da asa am sa fac multmesc mult .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spațiu comun ocupat abuziv ialexii ialexii Bună ziua, Sper că nu repet o întrebare deja adresată pe site. Problema mea este următoarea: Locuiesc de 1 an într-un bloc dintr-o localitate din ... (vezi toată discuția)
Cum poți da pe cineva afară din casa ta dacă refuză să plece? prietena mea a primit o colegă, împreună cu fiica și mama acesteia, în apartament, dar nu se mai înțeleg xzibit xzibit Buna dimineata. Am urmaroarea speta: prietena mea este proprietara unui apartament cu 3 camere. In luna septembrie a acestui an,a primit o colega de munca in ... (vezi toată discuția)
Chirie pentru folosirea uscatoriei luciano39ok2007 luciano39ok2007 locuiesc intr-un apartament la bloc la ultimul etaj ,deasupra apartamentului meu este un uscator,de 20 de ani am folosit acest uscator ca magazie ,neavand un ... (vezi toată discuția)