avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschidere salon remodelare corporala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschidere salon remodelare corporala

Buna ziua!
Doresc sa imi deschid un salon de remodelare corporala si m-ar interesa documentele de care am nevoie si daca exista vreo sursa de finantare pt micii intreprinzatori de pana in 35ani..asa auzisem dar nu sunt sigura. Deasemenea e nevoie de vreun curs special daca il deschid ca PFA si pe parcurs mai angajez si alte persoane?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: luissiana , utilizator 12:27, 30 Septembrie 2014
documentele pt deschiderea unei societati le gasiti pe site la ONRCB. Tot acolo gasiti si informatii despre finantari-vezi forma SRL-D. Daca nu va descuracti mergeti la registru si aveti acolo consilier. Aceasta activitate se presteaza numai de catre persoane abilitate adica trebuie sa aveti minim un atestat de formare profesionala in acest sens (sau de specializare in functie de complexitatea activitatii).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala pentru salon de infrumusetare inaKOT inaKOT buna ziua! sunt cosmetolog si vreau sa deschid un salon de frumusete. consultati-ma va rog de ce acte am nevoie. multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Pfa-autorizarea activitatii la terti Alina1239 Alina1239 Buna ziua! Doresc sa deschid un PFA cu si doresc sa obtin autorizarea activitatii la terti (imi voi desfasura activitatea in mai multe saloane de ... (vezi toată discuția)
Calificare obligatorie sau optionala? adnana_gold adnana_gold Buna ziua, va rog sa-mi spuneti(ptr.ca parerile sunt impartite) daca pentru a deschide un salon de remodelare corporala(unde urmeaza sa si practic ceea ce ... (vezi toată discuția)