avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bancnota falsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bancnota falsa

Bna ziua, ieri la serviciu am gasit o bancnota de 1000 de ruble false, clientul nu a vrut sa chemam politia dar a spus sa o rup si sa o returnez inapoi, eu am rupto si iam returnato, peste o o ra se intoarce clientul ku bancnota inapoi si spune k bancnota este buna nu este falsa de ce am rupto, atunci am chemat politia, politia nu a vrut sa ia bancnota rupta la expertiza si ma pus sa o achit de la mine, pot sa dau in judecata domnul in cauza k nu a vrut sa ia bancnota la expertiza?
Cel mai recent răspuns: galina1 , utilizator 20:18, 1 Octombrie 2014
daca fapta este petrecuta pe teritoariul altui stat, verificati legislatia din acea tara.
daca s-a petrecut in Romania, faceti sesizare la Politie
~ Conținut șters la cerere ~
la banca asta a fost, doamna sa intors tot cu bancnota falsa rupta, bancnota era valsa si vizibil si la aparat dar politistul nu vrut sa o ia la expertiza din motiv k era rupta, este corect?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani falsi primiti de la banca lila688678 lila688678 Am primit de la o banca mai multe bancnote de 100 euro.Din cauza ca ei dau putin, am incercat sa schimb la un ,,schimb valutar,, unde mi-au gasit o bancnota ... (vezi toată discuția)
Ancheta bancnota falsa eligeo66 eligeo66 Firul povestii: Intr-o zi(de curand) am incasat o bancnota falsa de 100 RON, cand m-am dus la banca sa depun incasarile, am suspectat bancnota ca fiind ... (vezi toată discuția)
Schimb valutar - bani falsi MariaT11 MariaT11 Buna ziua, Va scriu pentru a va cere un sfat in urmatoarea situatie: Sunt studenta si pentru anul universitar in curs am primit o bursa Erasmus la o ... (vezi toată discuția)