avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Asigurare in sistemul public de sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Asigurare in sistemul public de sanatate

Buna ziua!
Ma confrunt cu o problema. Sunt persoana fizica autorizata, mi-am depus declaratiile 200 si 220 la Finante, acestia mi-au stabilit impozitul si contributia la sanatate si constat ca totusi nu figurez ca asigurat in sistemul public de sanatate. Va rog sa imi spuneti daca mai trebuia sa depun vreo declaratie la Casa de Sanatate si daca da, care?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Formularul 600 depus gresit LuceNera LuceNera Buna ziua. Sunt o persoana fizica autorizata impozitata in SISTEM REAL, platitoare de TVA si tin contabilitatea in partida simpla. Problema mea se refera ... (vezi toată discuția)
Declaratii si termene pfa infiintat in octombrie 2009 alina zaharia alina zaharia Un pfa infiintat in 2009 octombrie cu sistem de ipozitare in sistem real care nu a avut activitate deci nici un venit ce declaratti depune ?adica era obligat ... (vezi toată discuția)
Pfa - declaratii obligatorii (sau nu) Tessy Tessy Buna ziua, Am solicitat azi de la ANAF niste informatii cu privire la ce declaratii trebuie sa depuna un PFA, neplatitor de TVA, in sistem real si mi s-a ... (vezi toată discuția)