avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imprumuturi intre persoane fizice, pe baza unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imprumuturi intre persoane fizice, pe baza unui contract, la notar

BUNA ZIUA. IN URMA CU CATEVA ZILE AM SOLICITAT, UN IMPRUMUT, FARA GARANTII,FARA AVANS, DOAR PE BAZA UNUI CONTRACT, CF ART.1576 DIN CODUL CIVIL, REALIZAT LA NOTAR. IN CONTRACT, AM MENTIONAT CA DORESC SA PLATESC RATA, PRINTR-UN VIRAMENT BANCAR, CA SA NU MA POATA PACALI PERS. RESPECTIVA(SA SPUNA CA NU AM PLATIT-O).IDEEA MEA, A FOST SA AM CHITANTA LUNARA, PE TOATA PERIOADA CONTRACTULUI.
EU VA INTREB DACA AM PROCEDAT CORECT SI LA CE SA MA ASTEPT.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:32, 2 Octombrie 2014
1-Nu postati cu majuscule
2-Este temeninica clauza,dar alte clauze asiguratorii a-ti prevazut pentru situatia in care beneficiarul imprumutului nu achita in termen imprumutul ?
asiguratorii pt cine ? dansul e beneficiarul si tot el se teme..
Va puteti teme ca veti fi executat silit daca nu veti achita imprumutul la timp.
Ultima modificare: Joi, 2 Octombrie 2014
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sora mea va face un credit ipotecar la care eu o să plătesc ratele, cum voi putea dovedi acest lucru la final? rikardodan rikardodan buna ziua sa va explic un pic situatia...sora mea se baga in banca pentru mine pentru un credit ipotecar pe 30 de ani,ea ia creditul dar rata eu o s-o platesc ... (vezi toată discuția)
Se poate ataca urmatorul contract si daca da cum? lilicrin lilicrin [b]Se poate ataca urmatorul contract si daca da cum?[/b] contract de imprumut subsemnatul x ..., in calitate de creditor, denumit in continuare astfel ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina in rate prin act notarial remier remier Buna ziua, As vrea sa vand masina cumparata in 2008 cu bani prin imprumut la banca si mai am rate pana la sfarsitul lui 2013. Am primit o oferta de la ... (vezi toată discuția)