avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare, lipsa certificat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare, lipsa certificat

Buna ziua! am si eu o problema cu o masina care am cumparato de la o firma am factura facuta la ea doar ca vanzatorul nu mi-a dat certificatul de inmatriculare. mentionez ca masina este trecuta in acte pe leasing care l-a terminat.... iar firma a dat faliment. va rog frumos sa imi spuneti si mie cum sa fac sa o inmatriculez
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:05, 2 Octombrie 2014
Daca leasingul a fost terminat pe cale de consecinta,detinatorul auto ar fi trebuit sa detina toate documentele inclusiv al doilea rand de chei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatie cu auto cu alt proprietar costel781 costel781 buna seara, am cumparat o masina de la o persoana fizica care la randul sau a cumparato de la o firma, firma respectiva a dat faliment, eu am toate actele ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto simona 31 simona 31 buna ziua. dores inmatricularea unui chevrolet din sept 2009, motor mic, cu nr de Bucuresti luat de la un domn care nu apare in certificatul de inmatriculare . ... (vezi toată discuția)
Masina Mazare_c Mazare_c Am cumparat o masina de la o doamna care o avea de la o firma. Eu nu am fost atent la acte dar firma nu a dat factura doamnei. Cel putin asa zice doamna. Am ... (vezi toată discuția)