Buna ziua...am si eu o mica problema.... acum ceva timp am vandut o masina...un golf 2 mai exact...si astazi am aflat ca domnul caruia i-am vandut masina nu a inmatriculato pe numele sau ci tot pe numele meu este. Am primit astazi amenda ca a fost fotografiat de camera din trafic fara rovinieta... am fost si am luat astazi dovada de la fisc ca masina respectiva este iradiata de pe numele meu...in schimb nu gasesc contractul de vanzare cumparare...(sper sa nu il fi aruncat :( ) ce pot face? sunt constienta ca pentru moment trebuie sa platesc amenda...dar o solutie pentru asa ceva este? ce as putea face?
Prin acea cerere si actele doveditoare (copie contract v-c, copie dovada radiere de la fisc, copie buletin) pe care le-am depus la politie, eu nu voi mai figura ca proprietar, ci acela caruia i-am vandut-o, deci lui ii vor veni amenzile. In plus, mi s-a spus ca voi primi si acasa o hartie care sa dovedeasca acest lucru.
Eu am patit la fel si am dat in judecata CNADNR. Am depus singura actele la judecatorie, termenele au fost lungi, dar, slava Domnului, am castigat! Cauta pe net modele de contestatii amenda rovinieta! Bafta!!!