avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum sa deschid un cont bancara in Romania in euro
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum sa deschid un cont bancara in Romania in euro

eu vreau sa sa deschid o conta bancara in romania in euro dar eu locuiesc in portugalia.sunt cetatean roman cu rezidenta definitiva in portgalia.
Cel mai recent răspuns: lilianapintilie , utilizator 15:21, 5 Octombrie 2014
Faceti o imputernicire in acest sens unei persoane din Romania.
MULTUMESC
SI DACA DESCHID CONTA IN ROMANIA ,POT SA FOLOSESC DIRECT CARDUL RO INTERNATIONAL PT. A DEPOZITA BANII?SAU E ISTORIA DE PAGAR COMISIOANE URIASE PENTRU O SUMA IMFIMA,UNEORI AJUNGE LA50% DIN BANI CE II TRANSFERI.
INCA NU INTELEG CUM FUNCTIONEAZA CONTAS, TRANSFER DE BANII SI NIMENI NU ITI DA NIMIC CLAR.
AM PROCURAT IN SITES DE BANCI DAR TOTUL E NECLAR SI CU OCOLISURI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cardul revolut mai poate primi euro prin transfer bancar? au ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Cardul Revolut mai poate primi euro prim transfer bancar? Au scos contul de Lituania și nu se mai pot primi transferurile în euro. Am un singur număr de ... (vezi toată discuția)
Achizitie imobil in ro de la cetatean strain, transfer international in euro, credit ipotecar in lei Ssiennas Ssiennas Buna ziua. Urmeaza sa cumpar un imobil in Romania prin credit ipotecar, la un pret negociat in euro la curs bnr. Vanzatorul este cetatean strain UE si ... (vezi toată discuția)
Cum pot transfera xxmii euro din italia in ro? Sara.CD Sara.CD Buna, am urm intrebare, poate ma puteti ajuta... Familia X (plecata demult in Italia si stabilita acolo) are depusi intr-o banca din Italia xmii euro. Doreste ... (vezi toată discuția)