avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... PROBE IN CADRUL PROCESULUI DE PARTAJ JUDICIAR
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

PROBE IN CADRUL PROCESULUI DE PARTAJ JUDICIAR

Am sa chem in judecata doi coproprietari in vederea iesirii din indiviziune . In acdrul acestui proces pot aduce probe din alt dosar tot de partaj judiciar in care sunt aceiasi piriti ? Ca exemplu sa fac trimitere la interogatoriul si raspunsul acestora ?
Cel mai recent răspuns: ilenuta1963 , utilizator 13:11, 9 Octombrie 2014
da am inteles

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns interogatoriu otto2007 otto2007 Daca paratul nu a raspuns nici la al 3 lea termen la interogatoriu desi i s-a pus in vedere si in incheierea de sedinta ce se intampla? (vezi toată discuția)
Probele propuse de reclamant pot fi folosite si de parat? CristescuD CristescuD Reclamantul a propus o anumita proba, iar mie ca si parat imi foloseste in dovedirea unei stari de lucruri acea proba. Pot sa o atasez si eu la doar in ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort, audieri martori razvan2487 razvan2487 La introducerea actiunii de divort paratul cere si partajul. Dupa audierea martorilor divortul a ramas in pronuntare si domnul presedinte a intocmit un alt ... (vezi toată discuția)