Buna ziua.
Doresc sa primesc un raspuns pentru o problema pe care nu mai o pot rezolva.
Am cumparat unui prieten electrocasnice în rate în anul 2005.Ulterior acesta a refuzat sa plateasca ratele.În septembrie 2006 am facut cerere la judecatoria craiova pentru plata ratelor si penalizarilor aferente.În anul 2011 luna noiembrie hotarărea a ramas definitiva si executorie.Am apelat la un executor care pâna în acest moment nu a rezolvat nimic,doar mi-a luat banii.M-a anuntat doar ca respectivul nu are imobil pe numele lui ca nu a dezbatut taxa de succesiune,nu lucreaza,nu are venituri(desi circula zilnic cu masina propie dar înscrisa pe Bulgari),si ceva mai grav,l-am surprins când îl sfatuia pe debitor ca nu trebuie sa plateasca nimic iar daca îl actionez în judecata pentru a dezbate taxa de succesiune sa nu o faca.Ce pot face în aceasta situatie,având de recuperat suma de 11000 lei.
Va multumesc
ati incercat sa lucrati cu un alt executor? e drept ca "amicul" pare sa stie cum sa se fereasca de dvs.
Sau ... vizionati . "Poveste din Boronx" cu De Niro. Acolo un mafiot invata pe un pusti sa nu ceara datoria care o are de incasat de la un "amic" pentru ca este un pret mic care il plateste ca sa o scoata pe persoana respectiva din viata lui :d
Este suma de 11000 mica sau mare ca sa nu mai aveti treaba pe vaci cu respectivul amic?
Or mai exista persoane care cumpara creante? Obtineti o suma infima dar va inchideti capitolul si se chinuie altcineva sa isi recupereze banii.
Dv ca parte care a-ti demarat procedura de recuperatre imprumut,a-ti staruit la executor cu cererea de executare ?
Atentie ca executorul judecatoresc demareaza procedura de executare la cererea creditorului si o continua,numai in anumite conditii-legal prevazute
Executor
datcumitica
Din 2012 am hotarâre judecatoreasca definitiva pentru recuperarea unei sume de 11000 lei împrumutati unui cetatean care refuza sa îi restituie.Tot de ... (vezi toată discuția)