avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere contract vanzare cumparare si intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere contract vanzare cumparare si intretinere

Buna seara !
Matusa mea are un contract de vanzare cumparare si intretinere cu un nepot de al ei , insa el nu o intretine cuu nimica si acuma matusa vrea sa desfaca cu ei, insa ei si-au inatabulat pe ei s-ar mai putea rezilea contractu?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: alexandra3031 , utilizator 19:59, 25 Octombrie 2014
Daca nu aveau copii, atunci doar matusa il mosteneste si eventual nepoti din partea unchiului pe bunurile aflate in proprietatea unchiului la data decesului.

Nepotul matusii nu il poate mosteni pe unchiul dvs ci doar pe matusa lui.
Nu au copii,Au doar contract de vanzare si intretinere .. Matusa si unchiu au testament ca in caz de deces iii ramane totul matusei sau la unchiu ( decedat)
Si cu casa nepotului ce se va intampla , matusa va trebui sa-l despagubeasca sau sa-i dea pamant sa stea si el acolo ?
V a multumesc !!!
Nepotul matusii mele a raspunS la inampinare ca nu a avut niciodata obligatia de ai intretinere , deoarece dansu spune ca nu a faost niciodata cu intretinre insa contractu de VANZARE CUMPARARE SI INTRETINERE EXISTA .. ce se va intaampla ? o se se poata desfaCE PANA LA URMA CONTRACTU SAU NU ? NU vrea sa recunoasca intretinerea.

VA MULTUMESC !!
Greu sa va dam noi un raspuns, solutia va fi in functie de ceea ce obligatiile stipulate in contract si de probele care se vor administra.
Cat timp se pastreaza in arhiva impozitele platite ?
Cum as putea dovedii ca matusa mea a facut inmormantarea unchiului meu daca nu detine nici o chitanta?
As putea cere de la casa de pensii dosaru de ajutor de inmormantare care este pe umele matusii mele?
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Octombrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de vanzare cumparare si intretinere sauanalexandra sauanalexandra Buna ziua ! as vrea sa stiu daca se poate rezilea un contract de vanzare cumparare si intretinere, daca unul dintre intretinut a decedat , parte ... (vezi toată discuția)
Poate sa fie atacat contractul de intretinere? CarmenV89 CarmenV89 Buna ziua. Vreau sa va intreb daca contactul de intretinere poate fi atacat ... Eu am facut cu matusa tatalui meu(o doamna in varsta de 87 de ani, care este ... (vezi toată discuția)
Rezilierea unui contract de intretinere cosminvasile cosminvasile in anul 2009 matusa si unchiul meu au facut un contract de intretinere pe numele meu si a sotiei [vreau sa precizez ca din 2007 am avut grija de unchiu care ... (vezi toată discuția)