Buna seara !
Matusa mea are un contract de vanzare cumparare si intretinere cu un nepot de al ei , insa el nu o intretine cuu nimica si acuma matusa vrea sa desfaca cu ei, insa ei si-au inatabulat pe ei s-ar mai putea rezilea contractu?
Va multumesc!
Daca nu aveau copii, atunci doar matusa il mosteneste si eventual nepoti din partea unchiului pe bunurile aflate in proprietatea unchiului la data decesului.
Nepotul matusii nu il poate mosteni pe unchiul dvs ci doar pe matusa lui.
Nu au copii,Au doar contract de vanzare si intretinere .. Matusa si unchiu au testament ca in caz de deces iii ramane totul matusei sau la unchiu ( decedat)
Si cu casa nepotului ce se va intampla , matusa va trebui sa-l despagubeasca sau sa-i dea pamant sa stea si el acolo ?
V a multumesc !!!
Nepotul matusii mele a raspunS la inampinare ca nu a avut niciodata obligatia de ai intretinere , deoarece dansu spune ca nu a faost niciodata cu intretinre insa contractu de VANZARE CUMPARARE SI INTRETINERE EXISTA .. ce se va intaampla ? o se se poata desfaCE PANA LA URMA CONTRACTU SAU NU ? NU vrea sa recunoasca intretinerea.
Cat timp se pastreaza in arhiva impozitele platite ?
Cum as putea dovedii ca matusa mea a facut inmormantarea unchiului meu daca nu detine nici o chitanta?
As putea cere de la casa de pensii dosaru de ajutor de inmormantare care este pe umele matusii mele?