intr-un dosar care se gaseste pe site-ul portal.just.ro, exista urmatoarea solutie: Menţine suspendarea cauzei conf. art. 244 pct. 2 C.p.civ. până la soluţionarea definitivă a cauzei penale - Dosar penal 112/D/P/2007. Cu recurs.
Am cautat acest 112/D/P/2007, dar nu il gasesc. Nu ar trebui sa fie un dosar penal? Exista anumite referinta la acest numar, dar nu cele pe care eu le astepta. Asadar, as dori sa stiu ce este 112/D/P/2007 ?
As dori un raspuns din partea unui profesionist, nu a unor persoane care "dau o mana de ajutor" pe forum.
Respectivul dosar a fost suspendat pina la solutionarea dosarului indicat de Dvs. Acesta nu se afla pe rolul instantelor, sau cel puțin nu sub acest număr. Datele de identificare date de Dvs sunt ale unui dosar aflat in faza de urmărire penală, ci nu al unui dosar aflat deja la o instanța de judecata. Totuși, fiind un dosar așa vechi, din 2007, ar trebui sa vedeți care este starea lui si sa vedeți daca nu a fost data o soluție in acesta. Acuma depinde ce știți de acest dosar, dar este vorba de un dosar penal.