avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... retrocedare bunuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

retrocedare bunuri

Stimate avocanet

am nevoie neaparat de un rasuns pt a sti ce sa fac pr mai departe.
Avem castigat un proces in instata la curtea de apel o retrocedare de 450000euro, in bunuri din 2008, iar primaria Constanta, nici pana astazi 12.10.2014 nu ne-a pus in posesie de nimic.
Doresc sa stiu ce pot face sa ma poata despagubi cineva sau sa rezolv acest dosar pt ca timpul trece iar nu ne vom alege cu nimic. Eventual doresc o instanta care sa -mi rezolve cauza, ce trebuie sa fac , unde sa merg si cam cat ma ajunge ca bani.
Cel mai recent răspuns: Adriana Giurca , Avocat 20:21, 12 Octombrie 2014
Mai exact, ce prevede sentinta? Nu prea rezulta din ceea ce ati expus mai sus. Apoi, ce ati facut cu acea sentinta? Ati solicitat primariei punerea ei in executare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisia locala evita retrocedarea terenului cornel-victor cornel-victor Socrii mei au cerut Primariei locale retrocedarea unei suprafate de 4700 mp rezultata dintr-o mostenire. Comisia Locala a Fondului Funciar le-a respins ... (vezi toată discuția)
Retrocedarea legea 247/2005 manu80 manu80 in urma unei revendicari am obtinut decizia de punere in posesie a unui teren arabil (1ha) in baza legii 247/2005. odata cu notificarea acestei decizii in ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune karlota karlota buna ziua, Detinem in indiviziune un teren de 8200 mp(suntem 5 mostenitori frati) si din 1992 cand ni s-a restituit acest teren il exploatam si platim ... (vezi toată discuția)