avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor FEDERATIA FILANTROPIA ANGAJEAZA MANAGER FINANCIAR ...
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

FEDERATIA FILANTROPIA ANGAJEAZA MANAGER FINANCIAR (FF-MF-004-09/ FF-MF-005-09)

Federatia Filantropia este o organizatie non-profit, infiintat in 2008 cuprinzand 11 dintre cele mai puternice ONGuri organizate pe langa Biserica Ortodoxa Romana (BOR), active in sectorul social din cele 8 regiuni de dezvoltare din Romania. Federatia isi propune sa dezvolte capacitatile organizationale, de inter-relationare, si de furnizare de servicii a membrilor sai, a departamentelor sociale din eparhiile Patriarhiei Romane si a altor ONGuri care functioneaza cu binecuvantarea BOR. In prezent Federatia Filantropia in colaborare cu BOR si parteneri internationali se pregateste pentru demararea unor proiecte sociale la nivel national. Cu aceasta ocazie Federatia isi extinde echipa din Bucuresti prin recrutarea de angajati ce vor asista procesul de implementare a noilor proiecte. O pozitie cheie pentru care cautam candidati potriviti este:

MANAGER FINANCIAR (FF-MF-004-09/ FF-MF-005-09)

Responsabilitati: Managerul financiar (MF) va implementa/ administra si conduce operatiunile contabile si financiare de zi cu zi in cadrul Federatiei Filantropia, inclusiv inregistrarea prompta a tranzactiilor, managementul lichiditatilor, operatiunile bancare, incasarile si platile. MF va fi responsabil de procesul de planificare si auditare financiara interna in cadrul Federatiei Filantropia. MF va veghea la aplicarea si respectarea cerintelor si procedurilor financiar/contabile interne ale Federatiei Filantropia, ale finantatorilor si la aplicarea si respectarea prevederilor legale in domeniul achizitiilor publice si a raportarilor financiare. Va raspunde de: realizarea cheltuielilor; realizarea rapoartelor financiare cerute de directorul executiv,pentru raportarile catre finantator si catre Consiliul Director al Federatiei; pregatirea si depunerea tuturor declaratiile legale cu caracter fiscal catre autoritatile statului; cooperarea cu auditorii externi si cu reprezentantii finantatorului; furnizarea de asistenta fianciar-contabila angajatilor din cadrul proiectelor Federatiei Filantropia si partenerilor implicati in implementarea acestor proiecte.

Cerinte: Expert contabil autorizat, specializat in contabilitate in partida dubla; cel putin 5 ani de experienta de lucru in societati platitoare de taxe si impozite si administrare de granturi multi-sursa, bun cunoscator al legislatiei romanesti aplicabile in contabilitatea financiara si expert in pregatirea declaratiilor financiare. Experienta in administrarea registrelor si jurnalelor contabile, statelor de plata si a balantelor lunare si bilanturi contabile. Bune cunostinte legate de bugetare si dezvoltarea si implementarea de sisteme si proceduri de control financiar; cunostinte legate de legislatie in domeniul dreptului muncii si reglementarilor fiscale in Romania. MF trebuie sa demonstreze capacitate de a respecta procedurile financiare interne ale Federatiei Filantropia si ale finantatorului, realizandu-si sarcinile in interiorul termenelor limita stabilite. Se solicita bune abilitati de utilizare a software-ului de editare text si baza de date.

Persoanele interesate, sunt incurajate sa trimita CV si scrisoare de intentie cat de repede posibil, la adresa de e-mail: federatia.filantropia.angajari@gmail.com , indicand in titlul mesajului codul pozitie pentru care aplica. Doar candidatii a caror profil va fi considerat relevant vor fi contactati.
Cel mai recent răspuns: Ioana Constantin , Contabil 20:26, 27 Mai 2009
responsabilitati si cerinte...o pagina..dar restul.? ...oferta (beneficii, avantaje...)???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura fisa de post adrianna100 adrianna100 Pentru a se taia un spor, se scoate atributia din fisa de post, dar atributia ramane valabila si obligatorie! Sa semnez fisa de post? (vezi toată discuția)
Fise de post laraandy laraandy Buna ziu. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu cateva fise de post???? Multumesc foarte mult.:"> consultant in management - analist financiar - ... (vezi toată discuția)
Curs auditor intern anam79 anam79 Buna ziua, As dori sa urmez un curs pentru auditor intern pentru auditarea unui sistem de management integrat sau macar pentru ISO 9001 .Imi puteti scrie ... (vezi toată discuția)