avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1260 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Examen permis conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Examen permis conducere

Buna ziua !
In luna octombrie 2013 am fost condamnat la o pedeapsa de 1,4 ani pentru conducere sub influienta bauturilor alcoolice si respectiv fara permis de conducere intrucat acesta mi-a fost anulat in octombrie 2010.
Mentionez faptul ca am fost liberat conditionat pe data de 30 iulie 2013.
Va rog respectuos sa-mi spuneti cand pot sustine un nou examen pentru obtinerea permisului de conducere.
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Se anuleaza permisul in aceste conditi? NeluTeodorvici NeluTeodorvici Am fost condamnat la 4 luni inchisoare cu suspendare conditionata a pedepsei,pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui autovehicol pe drumurile ... (vezi toată discuția)
Termenul in care se poate sustine examenul pentru redobandirea permisului auto mihaelamts mihaelamts Caz: unei persoane i s-a anulat permisul pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, a primit 1 an si 8 luni cu suspendare, a dat din nou examen ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto iobava iobava in 2008, 15 octombrie, am fost depistat cu alcoolemie drept pentru care am fost condamnat la 1 an si 4 luni cu executare, definitiv, in aprilie 2013. In luna ... (vezi toată discuția)