avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1420 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu exact asistent personal ingrijire persoana ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu exact asistent personal ingrijire persoana handicap

Care este salariul legal de care trebuie sa beneficieze un asisient personal care ingrijeste o persoana cu handicap?Mentionez ca am studii superioare,am urmat si absolvit toate cursurile de specializare obligatorii si am vechime de 11 ani ,in acest post,neintrerupt.
Ultima modificare: Luni, 13 Octombrie 2014
mirare2, utilizator

Alte discuții în legătură

Trecere de pe studii medii pe studii superioare okidoki_99 okidoki_99 M-am angajat in 1997 intr-o institutie sanitara (spital clinic judetean) pe post de analist programator ajutor (studii medii, [b]desi aveam studii ... (vezi toată discuția)
Trecerea pe functie analely analely Buna ziua! Am o problema legata de trecerea pe functie.Lucrez la o biblioteca universitara, referent s, cu o vechime de 3 ani la biblioteca iar in institutia ... (vezi toată discuția)
Ssd=asistent medical diplomat? Mihai Mihaela Mihai Mihaela Buna seara!As ruga frumos pe cineva sa ma ajute cu un sfat.Am absolvit in 2008 Facultatea de asistenta medicala-specializarea medicina generala,am trecut ... (vezi toată discuția)