avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Trebuie registru de casa la punctul de lucru?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Trebuie registru de casa la punctul de lucru?

:frantic ...la punctul de lucru se poate tine registrul de casa pe calculator de catre contabilul societatii in alta localitate la distantanta de 100 km.Cand vine controlul ce zic?de intrari iesiri ?Mentionez ca am casa de marcat la pt de lucru ( la BAR)Contabilul mi-a zis ca-mi trebuie doar NIR, MONETAR, SI BON DE CONSUM si z-tul la sfarsit de program ,(zilnic)
Regidtrul de casa trebuie tinut OBLIGATORIU la fiecare punct de lucru, fie in format electronic, fie in format clasic.
In plus potrivit OG 15/1996:

Art. 5. -
Subunităţile economice ale persoanelor juridice care au cont într-o societate comercială bancară şi casierie proprie aplică în mod corespunzător prevederile acestui articol.

Norme:


9. Subunităţile economice ale persoanelor juridice, respectiv sucursale, filiale, agenţii, puncte de lucru, prevăzute în actul constitutiv al persoanelor juridice, care au deschis cont într-o societate comercială bancară şi casierie proprie, aplică individual prevederile art. 5 din ordonanţă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru de casa 83tzutzu 83tzutzu Buna ziua! Un SRL cu doua puncte de lucru (magazine comert cu amanuntul), diferite de sediu social (la sediu social nu se desfasoara activitate), in ... (vezi toată discuția)
Registru de casa naoci7 naoci7 Amregistrul de casa complrtet la zi , dar am primit chitante din 5 date diferite in urma cu aproximativ 2 sapt, .... Avand in vedere ca registrul de casa e ... (vezi toată discuția)
Raport zilnic - comert cu amanuntul niko79 niko79 Buna ziua! La un magazin, care care casa de marcat si scoate raportul zilnic, mai trebuie intocmit si monetar, sau este suficient Z-tul pentru inregistrarea ... (vezi toată discuția)