avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Suplimentul de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Suplimentul de insertie

Buna ziua, am si eu o intrebare...in prezent sunt in concediu de crestere copil. In februarie 2014 baietelul meu face 1 an si trebuie sa ma reintorc la locul de munca intrebarea mea este daca sunt obligata sa ma reintorc la acelasi angajator pentru a primii suplimentul de insertie...specific ca din varii motive m-am mutat din orasul unde am lucrat si mi-am gasit un loc de munca in noul oras in care locuiesc in prezent....cum asa putea proceda pentru a primi acest supliment....Va multumesc
Cel mai recent răspuns: AnaBuzatu , utilizator 18:41, 13 Octombrie 2014
1. - Suplimentul de insertie il primiti numai daca aveti venituri din salarii.
- Nu conteaza la ce angajator lucrati, asa ca puteti sa reluati activitatea la alt angajator.

2. Va prezentati la primarie cu o copie dupa contractul individual de munca si solicitati plata stimulentului de insertie.
Va multumesc pentru raspunsul acordat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenirea din concediu de crestere copil la un alt loc de munca dobrealina23 dobrealina23 Buna ziua! Am nascut pe data de 7.11.2013 iar in prezent sunt in concediu postnatal. Incepand cu luna ianuarie 2014 as dori sa intru in concediu de crestere a ... (vezi toată discuția)
Suplimentul de insertie - persoane care lucreaza in strainatate Danielaivan Danielaivan Buna ziua, Speta mea e putin complicata, asadar am sa incerc sa sintetizez mai jos: - Am un baietel care s-a nascut pe 20 aprilie 2012; - dupa nasterea ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la munca dupa primul an de concediu de crestere copil Violet99 Violet99 Am intrat in concediu de crestere copil in februarie 2013 si doresc sa ma intorc la munca in mai 2014. Intrebarea mea este daca ma intorc pe 15 mai la munca, ... (vezi toată discuția)