avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cod CAEN 7810 plasare forta de munca
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cod CAEN 7810 plasare forta de munca

Pentru a obtine autorizatia de la ITM pentru desfasurarea activitatii de plasare forta de munca (agentie de bone si menajere), aveti idee ce conditii trebuie indeplinite?

am aflat ca ar trebui sa avem angajat un psiholog. dar nu este de ajuns ca unul din actionari care este si administrator.este psiholog? chiar daca nu este pe statul de plata?

Alte discuții în legătură

Conditii speciale srl obiect de activitate referitor la plasarea fortei de munca? plummy plummy Pentru autorizarea la Registrul Comertului a activitatilor 7810 - Act. ale ag. de plasare a foreti de munca 7820 - Act de contractare, pe baze temporare, a ... (vezi toată discuția)
Autorizatie itm agentie bone folette folette 1. Care sunt conditiile obtinerii de la ITM a autorizatiei necesare desfasurarii activitatii ca agentie de bone? 2. Scrie ca e nevoie de existenta unui ... (vezi toată discuția)
Intrebare b.stefan78 b.stefan78 As vre sa va intreb urmatorul lucru:o firma care desfasoara activitatea de selectie si plasare forta de munca la nivel national ce cod caen trebuie sa aiba ca ... (vezi toată discuția)