Salut! Am si eu o problema...Sunt chemat in instanta pentru conducere sub influenta alcoolului(1.3 g alcool/ l sange).Mentionez ca sunt la prima abatere,si nu mai am probleme cu legea..Am inteles ca voi primi o pedeapsa cu suspendare si mi se anuleaza permisul.Cand imi va fi reabilitat cazierul?
Cat timp ma voi numi in perioada de proba? VA MULTUMESC
Chiar avand o asemenea alcoolemie , ganditi-va ca nu e aplicata intotdeauna suspendarea conditionata a executarii pedepsei .Legea e aplicata dupa fiecare caz in caz in parte , in concret , nu la modul general.
Asa incat , va sfatuies sa va angajati un avocat , care sa urmareasca atent stadiul actelor de cercetare , in consideratia faptului ca alcoolemia e una destul de mare....O aparare just organizaata consider ca e una in favoarea dumneavoastra , avand in vedere faptul ca un avocat poate avea in vedere situatia , detaliat , astfel incat sa va indrume corespunzator.
Buna ziua.
Am o nelamurire, daca ma puteti ajuta, va rog frumos.
AM un prieten care a fost prins la volan sub influenta bauturilor alcoolice, avand peste 0.80g/l, ca urmare ia fost anulat permisul, a primit 5 luni inchisoare cu suspendare si 2 ani si 5 luni termen de incercare. Intrebarea mea este cand poate sa dea din nou pentru permis, deoarece persoanele de la politia rutiera nu a fost prea cooperante si nu l-au lamurit in niciun fel. Va multumesc frumos.
Cazier curat?
ionel91
Acum aproximativ 2 ani am primit o pedeapsa de 3 ani jumatate cu suspendare pentru furt calificat . Pot face cerere pentru a sterge cazierul? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Antecedente penale
leona777
Buna ziua, doresc sa stiu daca o condamnare cu suspendare in urma cu 13 ani, poate fi considerata antecedent penal sau a intervenit reabilitarea. mutumesc (vezi toată discuția)