Buna ziua,
pentru inregistrarea punctului de lucru, am inteles ca pe langa formularele tipizate ce trebuiesc completate si semnate la ONRC mai trebuie sa aduc o declaratie...
-Hotararea adunarii generale a asociatilor/actionarilor sau decizia asociatului unic/Consiliului de administratie/ directoratului, in cazul in care este abilitat in acest sens (original)-
Ma puteti ajuta , va rog cu un model ca exemplu.
Subsemnatul (a), .................., cetãţean român, domiciliat(ã) în .........., posesor C.I./B.I. seria .... nr.........., emis(ă )de .......... la data ........, C.N.P. ..........
în calitate de asociat unic al Societãții Comerciale “.......” S.R.L., cu sediul social în ......., înregistratã la Oficiul Registrului Comerţului sub nr......., C.U.I. ........, deținãtor al întregului capital social, astãzi, data de ....... am decis :
1. Se deschide punct de lucru în ..........................
v-am mai raspuns la aceasta intrebare, dar nu este nicio problema....in cazul in care nu ati mai tinut nicio alta adunare generala in anul in curs (desi cel putin o adunare generala ar fi trebuit sa se intruneasca pentru aprobarea bilantului), dati numarul 1, altfel, numarul urmator.
cu ce data incepe sa produca efecte contractul de comodat pentru punctul de lucru?