avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru

Buna ziua,
pentru inregistrarea punctului de lucru, am inteles ca pe langa formularele tipizate ce trebuiesc completate si semnate la ONRC mai trebuie sa aduc o declaratie...
-Hotararea adunarii generale a asociatilor/actionarilor sau decizia asociatului unic/Consiliului de administratie/ directoratului, in cazul in care este abilitat in acest sens (original)-
Ma puteti ajuta , va rog cu un model ca exemplu.
Cel mai recent răspuns: bob02008 , utilizator 14:25, 15 Octombrie 2014

DECIZIA
ASOCIATULUI UNIC
nr...../............

Subsemnatul (a), .................., cetãţean român, domiciliat(ã) în .........., posesor C.I./B.I. seria .... nr.........., emis(ă )de .......... la data ........, C.N.P. ..........
în calitate de asociat unic al Societãții Comerciale “.......” S.R.L., cu sediul social în ......., înregistratã la Oficiul Registrului Comerţului sub nr......., C.U.I. ........, deținãtor al întregului capital social, astãzi, data de ....... am decis :
1. Se deschide punct de lucru în ..........................

ASOCIAT UNIC
................................
1) Este vorba de un SRL-D cu doi asociati, avem si calitate de administratori cu drepturi egale.
2) la <<nr...../............>> ce nr pun??
v-am mai raspuns la aceasta intrebare, dar nu este nicio problema....in cazul in care nu ati mai tinut nicio alta adunare generala in anul in curs (desi cel putin o adunare generala ar fi trebuit sa se intruneasca pentru aprobarea bilantului), dati numarul 1, altfel, numarul urmator.
cu ce data incepe sa produca efecte contractul de comodat pentru punctul de lucru?
cu data de 24, luna acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare administrator claudiaP claudiaP Buna ziua! In cazul in care se doreste schimbarea administratorului, care este procedura ce trebuie urmata? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Hotarare suspendare activitate ContSters22096 ContSters22096 ma ajuta cineva cu un draft de hotarare asociat unic srl pentru suspendarea activitatii? ms (vezi toată discuția)
Cerere dobandire personalitate politica barabancea barabancea Am incercat sa fac si nu stiu ce sa completez am ajuns aici: \" Domnule Judecator, Subsemnatul paul ,domiciliat in Bucuresti,str XX,posesor al C.I. seria ... (vezi toată discuția)