avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale documente necesare modificare asociati, administrator ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

documente necesare modificare asociati, administrator si sediu social

Buna ziua,

Va rog frumos sa ma ajutati. Suntem un SRL cu doi asociati care am hotarat sa cesionam partile sociale unor persoane fizice, respectiv 2 personae. Am intocmit Hotararea AGA prin care se modifica actul constitutive, contractul de cesiune parti sociale, am facut act constitutiv actualizat, contract de comodat sediu social cu noua adresa. La Registru, in afara de cerere, mai trebuie o alta declaratie tip? Ce alte documente mai sunt necesare pentru modificarea respectiva?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: mary_catalina , utilizator 14:37, 15 Octombrie 2014
Cei doi asociati isi cesioneaza partile sociale si vin alti doi asociati noi. Obiectul de activitate ramane la fel (CAEN 4669). In schimb se schimba sediul social si administratorul. O sa va trimit pe mail Hotararea AGA.

Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare sc Panaite Panaite Solicit sprijin in infiintarea unei societati comerciale in scopul abilitarii ca serviciu extern de prevenire si protectie in domeniul securitatii si sanatatii ... (vezi toată discuția)
Modificare date societate mtibi91 mtibi91 Buna ziua! Tatal meu este asociat unic pe o societate si co cota parte in alte doua societati. Pe acea societate pe care este asociat unic, doreste sa se ... (vezi toată discuția)
Cesionare parti sociale, schimbare sediu, revocare/numire administrator Catalina Covaliu Catalina Covaliu Buna ziua, Care sunt pasii de urmat pentru: 1) Cesionare parti sociale catre o terta parte (din afara societatii)? 2) Scimbare sediu social? 3) Revocare ... (vezi toată discuția)