avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Biroul de credite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Biroul de credite

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti ce trebuie facut in cazul in care te pomenesti ca te afli in biroul de credite fara sa fi fost instiintat.

O zi buna va doresc si astept cu interes raspunsul dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: ContSters331913 , utilizator 23:05, 15 Octombrie 2014
Va referiti la inscrierea in lista rauplatnicilor ? Daca DA, luaţi act, altceva nu aveţi ce face ! Insa daca inscrierea in lista nu este corecta actionati in sensul de a fi radiat.
Este vorba despre un credit din 2005 in care eu am fost girant.S-a dispus poprirea salariala la firma care lucrez de catre un executor judecatoresc>Am luat legatura cu titularul de contract de imprumut,acesta si-a achitat imediat datoria dupa care la firma a sosit un act tot de la executorul judecatoresc in care s-a dispus ridicarea propririi intrucat debitul a fost achitat.Si totusi ma aflu in biroul; rau platnicilor.Ce poot face in acest caz pentru a fi radiat din acel birou?
Ultima modificare: Miercuri, 15 Octombrie 2014
Victor69, utilizator
Buna ziua,
Imi puteti raspunde la intrebarea adresata anterior?

Merci mult.
Prezentati actele in cauza la banca ce a eliberat creditul, deoarece aceasta a facut diligentele . Solicitati in scris ridicarea sanctiunii !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita-poprire LFG LFG Buna seara, am primit de la Biroul unui executor judecatoresc o adresa de poprire pe veniturile realizate pe salariul lunar iar la firma unde lucrez a sosit o ... (vezi toată discuția)
Proprire conturi si sechestru automobil Eugen1007 Eugen1007 Buna ziua, Am o intrebare va rog frumos. Am un credit de nevoi personale pe care nu am putut sa-l mai sustin, intre timp creditul a fost dat unui birou ... (vezi toată discuția)
lamuriri in legatura cu un angajament de donatie sau vanzare cumparare nelusandy nelusandy Am un apartament care a fost cumparat prin credit cu ipoteca si care, datorita unor neplati la termen, a ajuns la o societate de recuperari care a preluat ... (vezi toată discuția)