Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

IldikoB 
	    	Utilizator

IldikoB 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

3. Sau, daca este cazul, puteti lua concedii medicale in acea luna si atunci beneficiati de stagiu de cotizare la pensie si sanatate.
~ final discuție ~
 omamicaa	                   

Buna ziua!Sunt in CCC pana in martie 2013.Intre timp m am mutat intr un alt judet.Sunt invatator titular in judetul de unde m am mutat.Ar trebui sa ma transfer ... (vezi toată discuția)
	                    omamicaa	                   

Buna ziua!Sunt in CCC pana in martie 2013.Intre timp m am mutat intr un alt judet.Sunt invatator titular in judetul de unde m am mutat.Ar trebui sa ma transfer ... (vezi toată discuția)

Loredana_84	                   

Buna ziua
Am o salariata aflata in concediu crestere copil 1 an. Sotul acesteia nu doreste sa beneficieze de luna de concediu crestere copil (indeplineste ... (vezi toată discuția)
	                    Loredana_84	                   

Buna ziua
Am o salariata aflata in concediu crestere copil 1 an. Sotul acesteia nu doreste sa beneficieze de luna de concediu crestere copil (indeplineste ... (vezi toată discuția)

doriacristina	                   

Am o angajata care a solicitat concediul mentionat in titlu.
Este corect daca ii intocmesc o decizie de incetare a suspendarii pentru CIC incepand cu ... (vezi toată discuția)
	                    doriacristina	                   

Am o angajata care a solicitat concediul mentionat in titlu.
Este corect daca ii intocmesc o decizie de incetare a suspendarii pentru CIC incepand cu ... (vezi toată discuția)