avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... LANSARE PROGRAM EMPRETEC 2014
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

LANSARE PROGRAM EMPRETEC 2014

Incepand cu data de 15 Octombrie 2014, ora 10.00, va fi activa pe site-ul Directiei Generale de Politici Antreprenoriale din cadrul Departamentului pentru IMM, Mediul de Afaceri si Turism, aplicatia de inscriere in cadrul Programului UNCTAD/EMPRETEC Romania pentru sprijinirea dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii, www.aippimm.ro.

EMPRETEC este un program integrat de pregatire, care ofera intreprinzatorilor instruire si asistenta tehnica, precum si un cadru institutional pentru dezvoltarea capacitatilor antreprenoriale si cresterea competitivitatii pe piata locala si internationala a intreprinderilor mici si mijlocii.

Prin Program se finanteaza workshop-urile UNCTAD EMPRETEC Romania in scopul dobandirii cunostintelor teoretice si cu aplicabilitate practica, necesare inceperii si dezvoltarii unei afaceri.

Perioadele aferente workshop-urilor si locatiile de desfasurare pot fi descarcate de pe site-ul www.aippimm.ro.

Procedura de implementare a Programului poate fi consultata AICI!
[ link extern ]

Sursa: DIMMMAT

Alte discuții în legătură

Exista prima de 500 lei pt pfa? marius0023 marius0023 De luni bune la radio(Romania Actualit) se tot difuzeaza un promo:\"Vino la Registrul Com.si fa dovada ca esti Persoana Fiz Autoriz. si beneficiezi de cursuri ... (vezi toată discuția)
Au fost publicate procedurile pentru 3 programe nationale dedicate imm-urilor! Daniela Bolog Daniela Bolog 30 iulie 2015 Departamentul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism (DIMMMAT) a publicat pe 28 iulie 2015 documentele aferente ... (vezi toată discuția)
22.03.2010 data de lansare a 3 programe nationale! Daniela Bolog Daniela Bolog 1) Programul START Programul UNCTAD/EMPRETEC Romania pentru sprijinirea dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii. Incepand cu data de 22.03.2012 ora ... (vezi toată discuția)