avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Au fost publicate procedurile pentru 3 programe ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Au fost publicate procedurile pentru 3 programe nationale dedicate IMM-urilor!

30 iulie 2015
Departamentul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism (DIMMMAT) a publicat pe 28 iulie 2015 documentele aferente urmatoarelor programe pentru 2015:
- Programul UNCTAD/EMPRETEC Romania pentru sprijinirea dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii
- Programul national multianual de infiintare si dezvoltare de incubatoare tehnologice si de afaceri
- Programul national multianual pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale in randul femeilor manager din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii


Sursa: DIMMMAT
[ link extern ] /

Alte discuții în legătură

Dipimm a publicat ghidurile a 9 programe de finantare pentru imm! Daniela Bolog Daniela Bolog Directia Implementare Programe pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (DIPIMM) a publicat proiectele a 9 ghiduri aferente programelor nationale destinate ... (vezi toată discuția)
Lansare program empretec 2014 Daniela Bolog Daniela Bolog Incepand cu data de 15 Octombrie 2014, ora 10.00, va fi activa pe site-ul Directiei Generale de Politici Antreprenoriale din cadrul Departamentului pentru IMM, ... (vezi toată discuția)
Aprobarea procedurilor de implementare a programelor cu finantare de la buget! Daniela Bolog Daniela Bolog n Monitorul Oficial nr. 166/14 martie 2012 au fost publicate mai multe decizii ale presedintelui Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor ... (vezi toată discuția)