avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Calcul Inspectoratul de stat in Constructii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Calcul Inspectoratul de stat in Constructii

Buna ziua,

Ma poate ajuta cineva cu un calcul la suma pe care o datorez Inspectoratului de stat in Cosntructii?
Autorizatia e fost emisa in 2006 - valabila pana in 2010.
Receptia facuta abia in 2013

Valoarea de impozitare: 154.975,43 Ron

Cei de la primarie mi-au calculat suma pe care am si platit-o anul trecut celor de la Insp de stat in constructii.
Din greseala celor de la Primarie am fost nevoita sa platesc de 2 ori (prima data comunicandu-se o suma gresita). A doua plata a fost inregistrata pentru a se face receptia.

Acum revenind la cei de la Insp de stat in contructii, cerand suma platita in plus, mi se comunica ca as mai avea de plata pe langa cele 2 plati (imense pe care deja le-am platit)...

Nu mai inteleg nimic...

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie casa maneas maneas buna seara!am urmatoarea problema:am intentionat sa construiesc, la mine in comuna,o casa lucru pe care l-am si facut.Am facut proiectul,cererea de urbanism,am ... (vezi toată discuția)
Plata 0,1 %+0,7 % din investitie la o contructie catre i.s.c radu_john radu_john Buna ziua, Am facut o contructie mica de 50 mp (2 camere)la investitia intiala cei de la primarie au calculat investitia in valoare de 25500 lei ... (vezi toată discuția)
Taxa de 0.1 si 0.7 pentru cladiri noi si penalizarile aferente, neplatii pinselman pinselman Buna ziua, Am primit de la Inspectoratul de stat in constructii, o adresa ca nu am platiti taxa de 0.1 % si 0.7 % pentru o constructie noua. Cladirea s-a ... (vezi toată discuția)