avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... taxa de 0.1 si 0.7 pentru cladiri noi si penalizarile ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

taxa de 0.1 si 0.7 pentru cladiri noi si penalizarile aferente, neplatii

Buna ziua,
Am primit de la Inspectoratul de stat in constructii, o adresa ca nu am platiti taxa de 0.1 % si 0.7 % pentru o constructie noua. Cladirea s-a terminat, s-a facut procesul verbal de receptie, am platit toate taxele la primarie, dar am omis sa merg pe la ISC, pentru ca nu am stiut, si nici nu m-a anuntat cineva din primarie. Cand s-a emis Autorizatia de construire a trebuit sa merg la ISC si sa anunt inceperea santierului.
Acum am primit o adresa cum ca as avea de platit acele taxe dar si penalizarile aferente, care sunt cat valoarea celor doua taxe.
Ca am de platit cele doua taxe, sunt de acord, dar nu sunt de acord ca sa platesc penalizarile calculate, deoarece in 5 ani de zile, de cand s-a facut procesul verbal de receptie a lucrarii, cei de la ISC nu m-au anuntat ca am datorii la ei.
Exista o posibilitate sa contest aceste penalizari, pe motiv ca nu am stiut de ele? nu a fost rea vointa ci nestiinta, nu ma absolva de vina, dar un pic de ingaduinta ar fi fost omeneste si normal
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Taxe catre isc la desfiintarea unei c-tii costin02345 costin02345 Pentru o autorizatie de desfiintare imobil din 15.07.2015 mi-a sosit o somatie de plata(23.04.2018) de la ISC PH (dupa ce am facut intre timp si receptia ... (vezi toată discuția)
Inspectorat stat in constructii irimiadana irimiadana am construit o casa in 2013. ca sa fac doc cadastrala imi tb de la ISC dovada achitarii un taxe. in autoriz de construire scrie intradevar ca tb sa anunt ISC ... (vezi toată discuția)
Taxa receptie casa bogdanrusu91 bogdanrusu91 In anul 2010 am obtinut de la primaria Vaslui o autorizatie de constructie casa. In 2011 am facut receptia si intabularea constructiei respective. Sunt la zi ... (vezi toată discuția)