avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... CORUPTIA.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

CORUPTIA.

Ce intelegeti voi in legatura cu Coruptia?
Va pasioneaza pe voi?
Cel mai recent răspuns: costello , utilizator 03:11, 8 Noiembrie 2005
PE TINE SE PARE CA TE PASIONEAZA. TU CE INTELEGI ?
Asta-i buna:coruptia ca pasiune.N-am mai auzit asa ceva!De o ora rad incontinuu.
Banii jos, ochii la usa (sau la panda).

Daca ai bani, totul se poate rezolva.
Oare si dragostea se poate rezolva cu o coruptie?
daca asta intelegi tu prin coruptie...sigur. :))))))))))
coruptia- un fenomen international, dar care la noi a capatat proportii neasteptate. De ce? Pentru ca suntem un popor de smintiti si, dupa cum se stie, sminteala poate lua proportii nebanuite. Romania- o tara de sefi, manageri, oameni de a-faceri. Muncitorii muncesc in strainatate, pentru ca numai acolo munca este pretuita. Nu se va schimba nimic. E boala grea, contagioasa...Va mirati de inundatii, cutremure, nenorociri de tot felul? Credeti ca Dumnezeu ne mai poate tine asa pe pamant? In viata totul se plateste.

Alte discuții în legătură

Datoria statului irakian catre romania CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI A recuperat Romania datoria de dinainte de 1989 de la Irak? (vezi toată discuția)
10 baloane speculative/situatia actuala in romania rodica_post rodica_post 10 baloane speculative Sursa: Money.ro După balonul imobiliar şi criza subprime, există şi alte bule care s-ar putea sparge în curând. Cei de la ... (vezi toată discuția)
Cum sa recuperez bani pe care mi-i datoreaza avas madine madine In baza unei sentinte comerciale in procesul investitorilor FNI, AVAS a fost obligat sa creeze dosare cu debitori. In cursul anului 2010, AVAS a finalizat in ... (vezi toată discuția)