Cat este in viata, apartamentul este doar al mamei si face ce doreste cu el. Daca il vinde surorii, dupa decesul mamei, aceasta vanzare poate fi atacata.
Dar un act de vanzare cumparare este mai greu "de stricat" si asta doar cu un avocat foarte bun pe care il veti plati pe masura abilitatii sale.
Poate reusiti sa schimbati atitudinea mamei si faceti asa incat relatiile cu mama si sora sa devina mai bune.
Nu am cum.sunt in rel f rele k ele.si d mult nu de acum.eu nu zic de vanzare surorii.afik ma gandesc ca,cat e in viata mama sa treaca apartamentul p numele surorii mele fara stirea mea adik p ascuns.
Pe ascuns nu se poate, trebuie trecut in carte funciara si asta e publica.
Totusi, mama poate face exact ce doreste cu bunul ei fara sa ceara acordul nimanui. POate sa-l dea de pomana la straini sau poate sa-l dea contra propriei inrtetineri, poate sa-l vanda pe bani si apoi sa stea in chirie, poate sa... orice. E al ei si nu trebuie sa ceara voie nimanui. Nici eu si nici dv. nu avem vreun drept la bunurile altui om in viata.
Dupa deces se schimba treburile, atunci trebuie estimata masa succesorala, liberalitatile decedatului, rezerva si se poate actiona in consecinta. Pana atunci, niciun drept.
Despre vanzare: daca ea este chiar vanzare, atunci actul nu se poate desfiinta decat extrem pana la imposibil de greu; daca ea ascunde o donatie, atunci se poate desfiinta extrem pana la foarte usor.