Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

stoicamir 
	    	Utilizator

stoicamir 
	    	Utilizator	    

Gabriela  Pintea, Consilier juridic
 Gabriela  Pintea, Consilier juridic 	
			 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 ellaene	                   

Buna ziua, va scriu in legatura cu problema sotului meu, care este angajat al unei banci, acesta fiind selectat prin concurs pe un post unde este incadrat cu ... (vezi toată discuția)
	                    ellaene	                   

Buna ziua, va scriu in legatura cu problema sotului meu, care este angajat al unei banci, acesta fiind selectat prin concurs pe un post unde este incadrat cu ... (vezi toată discuția)

danny_zupa	                   

Buna ziua, de curand directorul companiei a decis destituirea mea din functia de sef de echipa, din motive proprii. Am intrebat care sunt acestea si mi s-a ... (vezi toată discuția)
	                    danny_zupa	                   

Buna ziua, de curand directorul companiei a decis destituirea mea din functia de sef de echipa, din motive proprii. Am intrebat care sunt acestea si mi s-a ... (vezi toată discuția)

Veronica7	                   

O asistenta din upu poate fi transeferata pe alta sectie fara consimtamantul ei (vezi toată discuția)
	                    Veronica7	                   

O asistenta din upu poate fi transeferata pe alta sectie fara consimtamantul ei (vezi toată discuția)