avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Consfintire drept de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Consfintire drept de proprietate

Am cerut consfintirea dreptului de proprietate in urma unui act notarial etrc...bine facut acceptat de jude. Dupa ce jude consfinteste , mai trebuie facut ceva cu hotarirea ? Adica mai trebuie legalizat ceva ca sa fie ok ?
Cel mai recent răspuns: ContSters333333 , utilizator 17:22, 20 Octombrie 2014
Ce fel de act notarial? Si ce ati cerut in instanța? Fiti mai explicit!
antecontract de vinzare cumparare . si am cerut consfintirea dreptului de propr . dupa consfintire mai trebuie laeaglizat ceva ? si daca nu se legalizeaza nu este finalizat sau cum ?
Instanța va da o hotarâre care tine loc de contract de vanzare cumparare. In baza acelei hotărâri faceți cadastru si intabulati pe proprietatea.
ok mukltymesc . credeam ca mai trebuie facut ceva un alt act de validare a hotaririi .
Da, o legalizare a hotararii. Gasiti la instanta actele necesare, program etc.

Alte discuții în legătură

Acte nelegalizate loricica79 loricica79 an actele apartamentului nelegalizate de 20 de ani ,nu sunt inregistrate la fisc ,ce riscuri am (vezi toată discuția)
Act notarial corneltorcea corneltorcea Buna ziua , vreau sa cumpar o casa si un teren extravilan , iar proprietarul a devenit de curind proprietar pe aceste bunuri (teren si casa ) in urma unei ... (vezi toată discuția)
Nu stiu ce sa fac ! intabulare ? -cadastru,unde sa merg ? mai imi ttrebuie cadastru pe numele meu dorudoru dorudoru Am o hotarare judecatoresca ( Definitiva si irevocabila ) Care tine loc de :Act vinzare-cumparare. Pe o casa din Com.Vasilati jud. Calarasi. Am cumparat casa ... (vezi toată discuția)