avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program vizita minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program vizita minor

buna seara trec printr.o situatie mai dificila nu stiu cu ce sa incep...am avut ceva discutii cu sotia si s.a hotarat sa plece de la mine..locuiam cu parintii mei..imediat ai ei i.au gasit gazda problema e urmatoarea..avem o fetita de 3 ani si nu o pot vedea ca nu ma lasa nu imi permite sa o i.au 2 zile de exemplu ca nu vrea ea si maicasa..ca doar in prezenta ei pot vedea fata dar nici asa nu am sanse deoarece ma amana ca nu are timp...nu raspunde la sms telefon..mai nou a schimbat si numarul..nu am inaintat nimic in tribunal..am si eu acelasi drept presupun ca si ea pana la tribunal...o solutie nu stiu cum sa fac sau o indrumare...
Stiti unde sta? Chemati-o la o discutie cu nasii sau cu persoane neutre... la o mediere... oficial. Notificati-o cu privire la demersurile ce urmeaza sa le faceti... Oferiti-va sa achitati pensia, sa va mutati toti 3 impreuna, sa faceti consiliere...
INca o data va spun ce apare mai sus: timpul curge in defavoarea dv. Contactati un avocat, un mediator, ascultati si pareri avizate, mai oficiale, faceti demersuri de notificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soția însărcinată a plecat la maică-sa de două luni. are dreptul să-i interzică tatălui să-și vadă copilul? cristi pepene cristi pepene buna seara . sunt cununat cu o fata de 5 luni si a plecat de acasa acum 2 luni la maicasa fara cearta fara nimic si a spus ca se va intoarce dar nu sa mai ... (vezi toată discuția)
Soția a părăsit domiciliul conjugal împreună cu fetița. eu vreau copilul copilul lângă mine, ce este de făcut? Dmc2908 Dmc2908 Bună ziua am și eu rugăminte și o problema. Sotia a plecat de acasă de 3 zile împreună cu fetita noastră de 2 ani și nu dorește sa se mai întoarcă. ... (vezi toată discuția)
Inaintare actiune de divort de catre sotie ciorba ciorba Sotia vrea sa divorteze, avem un copil minor si vrea sa se mute la parinti ei intr-o garsoniera inainte de prima pronuntare. Ea munceste 2 zile cu 2 zile de ... (vezi toată discuția)