avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

Buna ziua,daca fetita mea implineste 2 ani in 3 decembrie 2014,cand trebuie sa depun actele pentru somaj? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:39, 19 Octombrie 2014
1. Daca intrati pe:
www.avocatnet.ro/content/for...
vedeti ca ati mai primit raspuns la aceasta intrebare.

2. - Dvs. ati avut CIM pe perioada determinata care a incetat la 01.02.2013 si nu v-ati inscris la Agentia de Somaj in termen de maximum 12 luni.
- Ca urmare nu veti mai putea beneficia de indemnizatie de somaj.
Ultima modificare: Duminică, 19 Octombrie 2014
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
De la mine de la servici mi s-a spus ca beneficiez de somaj,deoarece CIM a expirat in momentul in care eram deja in CIC. Doamna de la resurse umane a sunat la somaj si ei i-au confirmat ca o sa primesc somaj. Ms
1. Daca vi s-a spus asa ceva mergeti la Agentia de Somaj si depuneti actele necesare.

2. Sa ne spuneti si noua daca vi s-a probat indemnizatia de somaj, poate mai foloseste si altora aceasta informatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa ccc mihaela2014 mihaela2014 buna ziua, sunt in ccc pana in feb 2016. in feb o sa depun actele pt somaj, cim mi-a incetat in oct 2014. as vrea sa va intreb, in cazul in care ma inscriu la ... (vezi toată discuția)
Acte somaj THEODORA30 THEODORA30 Buna ziua,acum o saptamana am primit decizia in urma careia am fost disponibilizata,intrebarea mea este-care sunt actele pe care trebuie sa le depun pentru ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu crestere copil de la 2 la 3 ani in cazul in care cim a expirat Andreia12 Andreia12 Buna seara, se poate sa se prelungeasca concedoul pentru cresterea copilului de la 2 la 3 ani daca CIM mamei a expirat deoarece era pe perioada determinata? ... (vezi toată discuția)