avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mai are actiunea obiect??
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Mai are actiunea obiect??

Buna ziua
Am fost chemata in judecata pt infiinatre poprire tert.( eu per juridica, trebuia sa retin lunar o anumita suma de bani unui salariat). Intre timp am retinut sumele de bani si se vor retine in continuare.Mai are actiunea obiect?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ddianna , utilizator 20:50, 19 Octombrie 2014
Depinde ce se solicita in actiunea prin care ati fost chemata in judecata.
Ati retinut banii din prima luna in care ati primit adresa de poprire sau abia dupa ce ati aflat de proces?
S-a solicitat incuviintarea propririi asupra conturilor noastre in calitate de tert poprit.Banii s-au retinut nu din prima luna dar nici de cand am aflat de proces.Mai exact solicita " validarea adresei de infiintare a popririi, obligarea tertului poprit la retinerea si virarea in contul indicat a cotei de 1/3 din salariul netal lui xy pana la concurenta sumei de k lei. " .
Ultima modificare: Duminică, 19 Octombrie 2014
ddianna, utilizator
Atunci cel mai probabil vor de la dvs. si banii pe lunile in care ati omis sa retineti. Dar sigur scrie in actiune exact.
Am scris mai sus ce se solicita exact in actiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara mosneaga mosneaga Putem pune in aplicare o hotarare definitiva referitoare la retinere din salariu a pensiei alimentare a unui angajat (sentinta ne-a fost adusa de una din ... (vezi toată discuția)
Infiintarea popririi Alina Alina Alina Alina Buna ziua As vrea sa va prezint urmatoarea speta si daca se poate sa-mi dati unsfat Avem un debitor impotriva caruia am obtinut un titlul executoriu si l-am ... (vezi toată discuția)
Executare salariat gh3gh1 gh3gh1 s-a primit la unuitate o adresa de infiintare a popririi pe salariul unui angajat. Ce inseamna ca tertul poprit trebuie sa indisponibilizeze si sa consemneze ... (vezi toată discuția)