avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1414 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... relatii internationale
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

relatii internationale

buna ziua,o sa va spun pe scurt povestea sper sa m-a poata ajuta cineva ...fratele meu a fost inchis in olanda dupa 7 ani s-a sinucis(spanzurat!!!!????!!!) el pana in noiembrie urmand sa fie transferat in romania (asta era dorinta lui)problema este ca i se administra un tratament .....eu cred ca acel tratament a dus la aceasta intamplare...pot face ceva din tara (romania) ..sa dau statul olandez in judecata??
mentionez ca a fost repatriat si ingropat ...data decesului 26-09-2014
Ultima modificare: Luni, 20 Octombrie 2014
cortez_nicu, utilizator
Cel mai recent răspuns: cortez_nicu , utilizator 15:04, 21 Octombrie 2014
Stimat forumist,

Îmi pare sincer rău pentru drama fratelui dvs.

În cazul unui astfel de deces, autoritățile statului în custodia căruia se aflâ persoana decedată sunt obligate să efectueze o anchetă efectivă, obligație decurgând din Art. 2 al Convenției Europene.

Dar mai mult decât atât nu vă pot spune, deoarece nu am informațiile necesare. Puteți da Statul Olandez în judecată numai după ce epuizați căile de atac interne ale respectivului Regat.

Pentru o descriere a procedurilor va trebui, însă, să luați legătura cu un avocat olandez.

Cu stimă.
Va multumesc pentru raspuns ....voi face tot posibilu sa vorbesc cu un avocat de acolo.
O zi buna... astept si alte raspunsuri daca are cineva mai multe cunostinte.
Ultima modificare: Marți, 21 Octombrie 2014
cortez_nicu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deces in strainatate ContSters109337 ContSters109337 Am un coleg care s-a \"sinucis\" (s-a spanzurat cu cearsaful) in puscarie, in Italia. am si eu cateva intrebari, desi nu stiu daca am postat corect: - ... (vezi toată discuția)
Divort intre un cetatean roman si unul olandez mariastan mariastan Buna ziua, Sunt din Romania si sunt casatorita de aproape 3 ani cu un cetatean olandez. Din pacate, relatia noastra nu mai merge de ceva timp si am hotarat ... (vezi toată discuția)
Epuizare instante in romania ana_dark84 ana_dark84 Buna ziua! Lucrez in invatamant si am initiat un proces la tribunal impotriva scolii pe care l-am castigat cu posibilitatea scolii de a face apel. Scoala a ... (vezi toată discuția)