avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Raportare eronata la biroul de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Raportare eronata la biroul de credit

Cu ceva vreme in urma am depus la o banca toate actele cerute in vederea acordarii creditului; raspunsul nu se poate acorda credit pentru ca figurati in evidenta biroului de credit cu un imprumut de 10.000 EUR, luat in iulie 2014 de la x banca.

Sun la banca mentionata si imi spune ca nu figurez in evidenta lor cu credit si ca nici nu au raportat asa ceva.
Ce fac?, cu cine ma razboiesc, pentru ca la BC (biroul de credit) in loc sa raspunda o persoana, intra robotul?

Va rog, un sfat?

multumesc
Cel mai recent răspuns: popava , utilizator 16:46, 28 Octombrie 2014
Ducetiva la banca respectiva si sa va dea in scris ca nu ati facut acolo nici un inprumut si sa va puna si o stampila bancara si va duceti cu ia la banca de unde vreti sa luati inprumutu si fiti mai tare in clanta ca la asti asa trebuie sa fiti.
multumesc,
raspunsul bancii respective de a nu va acorda creditul de care aveti nevoie ...este mai mult decat elegant . degeaba o sa fiti "tare in claanta" , ca tot nu or sa vrea , si mai mult , va mai faceti si dusmani pe oamenii de la paza .
Un exemplu si pentru alte persoane care au avut credite.
Trebuie sa stiti ca chiar daca ati achitat creditul pana la ultimul banut, ati inchis si conturile, va trebui sa va asigurati ca ati fost radiati din arhiva electronica. Se stie ca toate creditele pe care bancile le acorda, aceste debite se inscriu in arhiva electronica si daca unul dintre persoanle care lucreaza la banca nu-si duce misiunea pana la capat (dupa inchiderea unui credit), cel care a contractat creditul este urmarit ani intregi cu debit inexistent.

am rezolvat problema, dar uite ca am pierdut foarte mult timp

Daca inchizi contul nu uita sa ceri dovada scrisa. Verbal nu se mai ia in calvul pe nicairi. TIDULA tatii =D>

Alte discuții în legătură

Am fost raportat, în mod eronat, la biroul de credit de către un ifn. este posibil să obțin despăgubiri de la ifn? din cauza lor eu nu am putut accesa un credit, iar scoringul mi-a fost afectat AndreiXHY AndreiXHY Buna ziua, in data de 11.03.2017 am apelat la firma X IFN in vederea unui imprumut scadent la data de 11.04.2017, imprumutul respectiv a fost achitat la ... (vezi toată discuția)
Pot cere prescrierea datoriilor? livstroe livstroe Buna ziua, Vin cu o intrebare in speranta ca ma vor lumina colegii de forum si o sa incerc sa descriu cat mai detaliat situatia mai jos. In anul 2011 am ... (vezi toată discuția)
Imprumut banca, polita asigurare pierduta Argi76 Argi76 buna ziua, am o intrebare ,in anul 2006 am facut un inprumut la banca in anul 2014 sotul meu a murit ,si am solicitat banci sa scada rata cu polita de ... (vezi toată discuția)