avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Achizitie intracomunitara persoana fizica
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Achizitie intracomunitara persoana fizica

Buna ziua, intentionez sa cumpar din spatiul intracomunitar suplimente nutritive, in cantitate si suma mare (suma ~ 3000 E).

Exista vreo restrictie in acest sens dpdv legal ?

As dori sa stiu cat mai multe despre achizitia intracomunitara de bunuri ca persoan fizica : reglementari, restrictii, cazuri particulare ( se exclude achizitia de autorisme, despre care exista suficiente informatii).

Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: drupavel , utilizator 06:16, 21 Octombrie 2014
buna seara ,

din cate stiu , ele se importa cu un document emis de producator si/sau distribuitorul autorizat. cei mai in tema referitor la aceste informatii sunt agentiile vamale . adresati o intrebare unei societati care are si un comisionar vamal , sa va dea informatiile de care aveti nevoie .
Va multumesc pt raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Import tara non ue utilizator76 utilizator76 Buna ziua Am o firma inregistrata intracomunitar + eori ( am dat datele firmei unui prieten , insa nu stiu sigur daca a facut vreun import din China ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara ARIANA_2007 ARIANA_2007 Am nevoie de ajutor. Am o achizitie de marfa din Germania care trebuie sa ajunga in Romania la firma X. CMR-ul a fost intocmit cu adresa de livrare a firmei ... (vezi toată discuția)
Import CrisaKK CrisaKK Buna ziua, Doresc sa import haine de branduri cunoscute, de tip outlet. Intrebarile mele sunt: 1.Daca exista firma unic distribuitor in Romania pt. brandul ... (vezi toată discuția)