separatistul
daca exista documente mai sus enumerate de mine....atunci transportatorul , poate sa ajunga si la executare , nu se va oprii doar la plangere.ndaca lipseste CMR-ul semnat de ambele parti...iar ramane in coada de peste toata actiunea
lucyboy a scris:
nu avem contract de transport. Exista CMR-ul. S-a trecut la executare dar nu sunt bunuri executabile. Totusi nu e inselaciune zic eu. E o activitate intre doua persoane juridice
sincer , imi pare rau , dar se pare ca am intuit bine situatia care urma sa se intample.
de-a lungul carierei mele de caraus , apoi transportator , apoi intermediar ....am asimilat muuuuulta experienta .
totul se limiteaza la o simpla intrebare : "Plata ?!! Pe cand sa o astept ?"
niciodata nu lucrez cu cineva din prima , cu plata la "n" zile . iar daca cumva ma constrnge situatia , imi iau masuri drastice de a evita lungile asteptari.
am castigat cateva procese , doar din cauza unei semnaturi , stampile...puse pe documente care atesta faptul ca nu mint, si cer ce-mi apartine.
inselaciunea are alta culoare , daca ati fi avut de gand sa faceti asta , sigur ati fi facut-o cu cap...si putea semna orice trecator de pe strada CMR-ul...