avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere fara permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere fara permis

Buna ziua.O intrebare:
Cunosc pe cineva care a fost prins la inceputl anului baut la volan cu o alcolemie peste 1 la mie.Mainee data de judecata in care depinde ce se hotareste.ideea e ca azi a fost prins conducand masina si avea 0.12 alcolemie.Risca puscarie,ce ziceti?
Cel mai recent răspuns: ContSters323118 , utilizator 01:04, 22 Octombrie 2014
Deja este un pericol public aceast "cineva". Pentru mîine, data cand Spuneti ca are termen de judecata, va primi o pedeapsa cu suspendare. Sper ca atunci cand se va aplica cea de-a doua pedeapsa, sa nu mai găsească clementa din partea instantei.
da.. risca puscarie cu executare.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Octombrie 2014
ContSters323118, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet suspendat Cosmin920 Cosmin920 Am fost prins băut cu 0,24 la volan , mi s a suspendat carnetul pentru 90 de zile in acest timp am fost prins conducând fără permis , am mai avut un proces ... (vezi toată discuția)
0.87 aerul expirat Viorel 20 Viorel 20 Bună seara am fost prins la volan cu o alcolemie de 0.87 și în sânge mi.a ieșit 2.25 nu am amenzi nu am dosare cazierul este curat accidente nu am făcut ... (vezi toată discuția)
Ce risc sa mi se întâmple daca m-au prins băut la volan Ticulapetrisor721 Ticulapetrisor721 Ce risc sa mi se întâmple daca m-au prins băut la volan,si am avut o alcolemie de 0,55mg in aerul expirat,dețin permisul de doar 5 luni!!! (vezi toată discuția)