avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2015
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2015

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz:
Ultima modificare: Marți, 21 Octombrie 2014
Patricia_, utilizator
Spor va doresc si eu!
~ Conținut șters la cerere ~
Incet, incet. :D
Salutare ,m-am apucat si eu de cpp dar mi se pare enorm de mult ,am terminat facultatea in 2009 ,si ma intreb daca invatati doar din coduri ? Desi banuiesc ca trebuie sa le stim pe din afara nu reusesc sa retin nimic si deja ma cuprinde nelinistea .Voi cum va descurcati?
Salut.Eu am terminat civilul,sunt in a 3-a sapt de penal,personal pana acum il gasesc mai usor decat civilul.E adevarat volumul e mult mai mare decat la civil aproape dublu dar sper sa il termin pana la sf lui dec.Sunt lucuri pe care le retin usor,si lucruri pe care trebuie sa le citesc de o suta de ori ca sa le retin.....

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)
Sng si inm ContSters89182 ContSters89182 Buna. Am o prietena care da impreuna cu mine, la inm. Dar, ea doreste sa dea si la sng. Ce face daca reuseste la amandoua? Are posibilitatea sa aleaga doar ... (vezi toată discuția)