avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Poza cu minora in lenjerie intima
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Poza cu minora in lenjerie intima

Daca o persoana a postat o poza cu o minora cu varsta intre 13-18 ani in lenjerie intima pe o retea de socializare, acea persoana a facut vreo infractiune?
Cel mai recent răspuns: ContSters327384 , utilizator 21:19, 22 Octombrie 2014
Da , este vorba de infractiune ! Daca stiti cine a facut poza si cine a puso pe net , depuneti plangere penala la DIICOT , deoarece organele de cercetare penala ale Politiei si organele competente ale Parchtului nu prea au cunostinte in cazuri IT si dau fl si fel de solutii prostesti . Depuneti plangere penala , va puteti constituii parte civila in dosarul penal , si puteti cere chiar si inchisoare pentru cel care a pus poza .
Cu bine ! Mult succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O persoană deţine pozele mele intime!! Loredana Fridmam Loredana Fridmam Buna seara ! Apaproximativ cateva zile in urma o persoană mi- a spart contul de instagram si ma santaja ca are pozele mele intime , daca nu fac ce vrea el le ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru poze postate pe internet mihaimihai86 mihaimihai86 Buna seara ,ma scuzati de deranj... am si eu o nelamurire daca se poate sa ma ajutati va rog frumos...:Am stat cu o fata timp de 1 an si 10 luni dupa care ... (vezi toată discuția)
Violare corespondenta facebook Laura20041987 Laura20041987 Buna seara, daca ti se face o reclamatie la politie pentru violarea corespondetei dar fara nici o dovada , ce se poate intampla? (vezi toată discuția)