avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 324 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Taxa informatii la dosarul de executare
Discuție deschisă în Executare silită

Taxa informatii la dosarul de executare

In cazul unei cereri de instituire sechestru pe parti sociale ale debitorului, persoana fizica, si poprire pe dividende, executorul imi cere sa depun la dosar dovada achitarii taxei aferente solicitarii informatiilor in acest sens de la ORC. Mi-a spus ca trebuie sa platesc o taxa la ORC pt obitinerea de informatii privind detinatorul partilor sociale si valoarea lor, dupa care s-o depun la dosarul de executare!
Poate n-am inteles eu bine....eu stiu ca de la ORC se pot obtine informatii despre o firma la care-i cunosti denumirea, dar in nici un caz asa ceva, avand in vedere ca nici nu cunosc TERTUL POPRIT.
Stiu doar ca debitorul, persoana fizica, poate fi asociat, pt ca are o firma sau mai multe, dar nu stiu care.
Va rog, lamuriti-ma! multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Poprire parti sociale greensea greensea Buna ziua Care este articolul din noul cod de procedura civ, in baza caruia pot cere infiintarea popririi asupra partilor sociale ale ... (vezi toată discuția)
Obligatie poprire LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Pe adeverinta unui salariat pentru obtinerea unui credit de la o banca, firma a taiat acel paragraf care prevedea angajamentul firmei de a retine bani din ... (vezi toată discuția)
Infiintarea popririi Alina Alina Alina Alina Buna ziua As vrea sa va prezint urmatoarea speta si daca se poate sa-mi dati unsfat Avem un debitor impotriva caruia am obtinut un titlul executoriu si l-am ... (vezi toată discuția)