avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt pe timpul noptii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt pe timpul noptii

Acum 3 zile, mi s-a furat o bicicleta, aproape noua. era legata cu antifurt, dar acesta era spart, se pare cu o piatra. anchetatorii au facut poze si au luat antifurtul pt laborator. mi s-a cerut numarul de tel si am dat declaratie la sectia de Politie. s-a deschis si dosar penal.
infractiunea s-a savarsit pe timpul noptii.

nu aveam asigurare pt ca pretul bicicleteti nu depasea 5 mil.
totusi politistii mi-au spus sa imi iau adio de la bicicleta, pt ca dupa parerea lor nu se va recupera.
intrebarea mea este cum sa dispara o bicicleta? doar nu este un ac in carul cu fan!!! mai ales ca hotul a lasat amprente peste tot.

ce as putea face in acest caz, pt ca am impresia ca politistii au tratat acest caz extrem de superficial!!!!
Cel mai recent răspuns: reluqqqqq , utilizator 10:45, 23 Octombrie 2014
nu trebuie decat sa astepti. politistii vor compara amprentele gasite la fata locului cu cele din baza lor de date si daca ai norocul sa corespunda cu ale vreunei persoane deja amprentate se va identifica autorul. in caz contrar va ramane in lucru pana va fi amprentat autorul, se va prescrie fapta sau se va da o solutie de renuntare la urmarirea penala din cauza prejudiciului relativ mic (sub 1000 lei). politistii au un interes mare in rezolvarea cazurilor cu autor necunoscut intrucat este unul dintre cei mai importanti indicatori ai lor dupa care sunt evaluati. poate ti s-a parut ca au tratat acest caz superficial insa stiu ei ce fac. de asemenea in lipsa altor dovezi este foarte greu sa afli cine a fost autorul.
pe mine , ceea ce m-a contrariat f tare a fost faptul ca politistii aia ma tot intrebau daca merg la sectie sa dau declaratie, de parca nu era logic ca asta urma sa fac, din moment ce mi s-a furat ceva!!!!:O

daca as intreba un avocat specializat in astfel de situatii, ce sanse as avea sa se afle vinovatul si astfel sa mi se returneze daca nu bicicleta, macar contravaloarea ei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din autoturism duraka duraka Buna ziua ! Duminica seara un individ mi-a fortat masina si mi-a sustras portofelul din buzunarul portierei fata stanga... Culmea este ca dimineata am gasit ... (vezi toată discuția)
Ce mai pot face?!? Vulturudac Vulturudac Bună ziua, Mi s au furat 200 lei din rucsac la servici. Cand am constatat am chemat politia sa ia amprente, au spus ca e prea mica pierderea și e un singur ... (vezi toată discuția)
Politia romana solicita amprentarea mea, dupa ce am primit o amenda mihais1 mihais1 In decursul acestei zile, dupa aproximativ 45 de zile de la amendarea mea, cf. art. 2, pct. 13 din leg. 61/1991, un domn de la Politia universitara m-a invitat ... (vezi toată discuția)