avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Discriminare, obligat sa folosesc serviciile unei ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Discriminare, obligat sa folosesc serviciile unei anumite societati?

Buna ziua,

Anul acesta am achiziţionat un auto Skoda Octavia prin credit la X Bank. Cu această ocazie am fost obligat să folosesc serviciile unei anumite firme pentru înmatricularea maşinii. Aş dori să-mi spuneţi daca se considera ca rezidenţii din Bucureşti sunt discriminaţi faţă de ceilalţi locuitori ai României care achiziţionează maşini prin credit/leasing, deoarece sunt obligaţi ca în scopul înmatriculării să lucreze cu această firmă, fara alte optiuni, în timp ce toţi ceilalţi primesc Cartea de identitate a maşinii pe baza unei simple declaraţii pe proprie răspundere, având opţiunea de a rezolva această problemă după cum găsesc de cuviinţă.

Interventie moderator: in respectarea regulamentului de forum va rog sa evitati postarea numelor/denumiriilor care pot identifica o persoana fizica ori juridica. Multumesc pentru intelegere.
Ultima modificare: Joi, 23 Octombrie 2014
Ceausescu Liliana - Birou de Mediator, Mediator
Cel mai recent răspuns: revengiu , utilizator 10:12, 23 Octombrie 2014
exista un prejudiciu pe care l-ati suferit?
romibaro a scris:

exista un prejudiciu pe care l-ati suferit?

Prejudiciul nu este de natura materiala ci de timp si nervi. Am primit actele si placutele masinii dupa 33 de zile, iar timp de 3 zile nu am putut circula deoarece numerele provizorii expirasera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cit este coeficientul la rca 2006-2009 flash7 flash7 Care este coeficientu care se aplica la valoarea de nou la o octavia din 28 04 2006 si accidentata in 30 10 2009 cel din tabel la care o sa mai corectez cu km ... (vezi toată discuția)
Contract leasing- recuperare suma datorata raluka raluka am incheiat un ctr. de leasing pe persoana fizica cu otp bank pentru achizitionarea unei masini. am platit din masina jumatate din suma. din cauza prob ... (vezi toată discuția)
Refuz de reziliere contract leasing rci mariusc2 mariusc2 Ma confrunt cu urmatoarea problema: - deliberat nu am mai platit ultimile doua rate de leasing la masina achizitionata prin RCI LEasing IFN, pentru a ... (vezi toată discuția)