pe 26 noiembrie2012 am nascut al2-lea copil si am ales sa stau 2 ani cu copilul. Pe 26 nov. anul acesta copilul implineste 2 ani. Cum tatal nu-si permite sa stea ultima luna in concediu(drept urmare vom pierde banii pe ultima luna) urma sa ma intorc la serviciu. pe 27 octombrie. Intrucat mi-am permis luxul de a sta cu copilul 2 ani si nu am raspuns la chemarea patronului de a reveni mult mai devreme la serviciu acum mi s-a raspuns ca nu mai are nevoie de mine. Prin urmare am decis sa intru in somaj. La somaj mi s-a spus ca nu este nici o problema sa trec direct din concediu in somaj dar la firma mi se spune ca trebuie sa lucrez 20 de zile(preaviz) si apoi firma sa ma dea in somaj. Dar cum sa lucrez daca firma nu ma primeste inapoi? Va rog ajutati-ma pentru ca trebuie sa rezolv aceasta problema pana pe 27 octombrie. Va multumesc.
Va multumesc pt claritatea exprimarii. Asa s-a intamplat pana la urma adica mi-au acordat cele 20 de zile de preaviz dar totul scriptic. La final nu primesc nici un salariu(pt ca nu merg la serviciu) si nu platesc nimic.