avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1390 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Cum procedez la cumpararea unui apartament
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Cum procedez la cumpararea unui apartament

buna ziua,
as dori sa stiu de ce anume trebuie sa tin cont daca doresc sa dau avans pentru un apartament aflat in constructie. mentionez ca tranzactia o voi face direct cu dezvoltatorul (constructorul) blocului.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Sorin Sorin , Consultant credite si finantari 00:57, 13 Ianuarie 2015
trebuie tinut cont de multe riscuri .
aflati prima data termenul fix de finalizare...sa nu va treziti ca o sa va mutati in apartament abia dupa vreo 2-3-4....ani (posibil lumina). mai interesati-va daca imobilul este finantat de banca....ca in loc de apartament , s-ar putea sa cumparati vreo frumoasa ipoteca cu 2-3 camere .
mentionati incontract , cele mai dure clauze care sa va scoata in avantaj in caz ca o sa fie nevoie vreodata ... ca apoi reveniti cu alte mesaje pe forum , dar de alta natura, gen cum pot recupera banii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie imobiliara, riscuri BurzoAlin BurzoAlin Buna ziua, Am o intrebare in urma unu sfat primit de la o persoana pe \\\\"fuga\\\\" Achizitionez un apartament s-a facut un precontract cu un avans de ... (vezi toată discuția)
Cumpare apartament in imobil construit pe teren ipotecat cristina.risca cristina.risca Buna ziua, As avea nevoie de un sfat in urmatoarea problema: intentionez sa cumpar un apartament intr-un imobil nou, dezvoltat de o persoana fizica care, in ... (vezi toată discuția)
Am pierdut apartamentul si avansul? aioluc aioluc Am incheiat un antecontract pentru achizitionarea unui ap+parcare ,platind un avans de 10000 de euro .La momentul respectiv cladirea era 90% finalizata. dupa ... (vezi toată discuția)