av_silvia_margineanu 
	    	Utilizator

av_silvia_margineanu 
	    	Utilizator	    

tudor16 
	    	Utilizator

tudor16 
	    	Utilizator	    

tudor16 
	    	Utilizator

tudor16 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

adiadi28	                   

Mi sa prelungit contractul de munca fara a se modifica functia si fisa postului. Ulterior am fost anuntat ca am fost retrogradat din functie si am alte ... (vezi toată discuția)
	                    adiadi28	                   

Mi sa prelungit contractul de munca fara a se modifica functia si fisa postului. Ulterior am fost anuntat ca am fost retrogradat din functie si am alte ... (vezi toată discuția)

romanul11	                   

Buna ziua. Angajatorul  poate sa dispuna sanctionarea salariatului cu  mutarea la alt loc de munca, imediat dupa ce a fost sanctionat anterior cu schimbarea ... (vezi toată discuția)
	                    romanul11	                   

Buna ziua. Angajatorul  poate sa dispuna sanctionarea salariatului cu  mutarea la alt loc de munca, imediat dupa ce a fost sanctionat anterior cu schimbarea ... (vezi toată discuția)

dana manea	                   

In ce conditii iti poti schimba locul de munca, felul muncii si functia? (vezi toată discuția)
	                    dana manea	                   

In ce conditii iti poti schimba locul de munca, felul muncii si functia? (vezi toată discuția)