avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vanzare-cumparare???
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vanzare-cumparare???

Buna ziua,soacra mea s-a hotarat sa treaca apartamentul pe numele nostru (al sotului si al meu) si as vrea sa stiu ce act ar trebui sa incheiem astfel incat si ea sa aiba certitudinea ca nu va ramane pe drumuri, dar si noi sa avem siguranta ca dupa ce nu va mai fi ea in viata sora sotului meu nu va putea avea nici o pretentie la mostenire. Mentionez ca socrul meu este decedat.
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 15:01, 23 Octombrie 2014
Al ambilor socri era apartamentul
Pai si cum este acum numai al soacrei daca sotul avea partea lui prin mostenire dupa tata si a primit si partea sorei sale?
sotul meu este coproprietar, dar partea majoritara o detine soacra mea
Bun, ne-am lamurit. Raman valabil ceea ce v-am scris mai sus, numai ca miza o reprezinta numai cele 5/8 care apartin soacrei. Nu se schimba nimic esential din posibilitatile de solutionare si faptul ca fiecare au riscuri care nu se pot explica pe un forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate strica actul de vanzare cumparare cu uzufruct viager? Zbranca Nicolae Zbranca Nicolae Buna seara mie si sotiei mele ni sau facut acte de vanzare cumparare cu uzufruct viager,sa nu-l putem da afara din casa pe socrul/tatal nostru ceva ce nici nu ... (vezi toată discuția)
Are dreptul la partaj succesoral? danut74 danut74 vreau sa stiu daca sora vitrega a sotului meu are dreptul la partaj succesoral...situatia este urmatoarea:socrul meu cand sa casatorit a luato pe soacramea ... (vezi toată discuția)
Drept de uzufruct adinellazip adinellazip :-/Sotzul meu este proprietarul unui imobil cu teren impreuna cu tatal sau care are drept de uzufruct.Mentionez ca parintii sunt divortati si soacra mea are ... (vezi toată discuția)