avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... accesare credit de sotia unui debitor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

accesare credit de sotia unui debitor

buna ziua,am luat un credit in 2006 pe care nu l am achitat ,am fost dat in judecata si am avut poprire pe salariu pe care am achitat o....vreau sa intreb daca sotia mai puate lua un credit acum tinand cont ca la tata cad am luat creditul nu ream casatoriti...si daca nu daca divortam ea poate sa ia credit?mai are treaba cu mine dupa divort?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 08:22, 24 Octombrie 2014
D.na poate accesa un credit pentru ca aplicații se face după CNP, nu dupa nume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit partener de viata tiucristian tiucristian Buna ziua, actuala mea iubita, viitoare sotie in 2016, are 2 credite de nevoii personale pe numele ei, insa luate pentru fostul iubit. Fostul iubit, ca ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie de intretinere divort la notar alexica alexica daca divortam de comun acord la notar cum fac sa mi se puna poprire pa salariu la servici ptr pensia de intretinere tinand cont ca mai am deja doua ... (vezi toată discuția)
Divort, credit prima casa Catalinpaun Catalinpaun Buna ziua. Vreau sa depun actele pentru divort. Problema este ca am luat impreuna cau viitoarea fosta sotie un apartament, prin programul Prima Casa, cu o rata ... (vezi toată discuția)